If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги, знам, че доста е дискутирано, и доста изчетох, но проблема със загряването на тези за които четох е по-различен. При тях като си пуиснат климатика и първа степен на перките се завърта.
При мен не е така, а и климатика не ми работи от като имам тоя проблем със загряването.
Затова си мисля, юе нещата са свързани и , че най вероятно е резисторът.
Правилно ли мисля ?
Значи колега и аз имах подобен проблем на 33то , и имаше скъсана трабичка на вакум регулатора е дърпа малко въздух е загрява и стар ремък на водната помпа който превърташе и слабо зареждане на алтеранатора ,като реших тези проблеми колата седи закована на 95-96 градуса , почна по добре да зарежда акумолатора е напрежението се качи от 12,3 на 14,1 резултата по бързо въртене на перката и по добро охлаждане, а ремъка върти по бъзо водната помпа прегледай си тизе възли
Колеги, знам, че доста е дискутирано, и доста изчетох, но проблема със загряването на тези за които четох е по-различен. При тях като си пуиснат климатика и първа степен на перките се завърта.
При мен не е така, а и климатика не ми работи от като имам тоя проблем със загряването.
Затова си мисля, юе нещата са свързани и , че най вероятно е резисторът.
Правилно ли мисля ?
Аз съм със 145 1.6 boxer,при мен проблемът беше една откъсната букса и затова перката работеше на 1 степен.
Светваше ми лампата на температурата и установих че не се включва втора степен на перката.Закарах я на сервиз,два дена е правиха и ето резултата:
183 лева= сменени термостат,датчик за перката,датчик за таблото и почистване на радиатор.Дали са ми взели много?Дали ще ми падне разхода?
Comment